Douane aanwezig op Vakantiebeurs in Utrecht

Wat mag je mee terugnemen van vakantie? Hoe kom je te weten of je bijvoorbeeld schelpen of bepaalde voedingsmiddelen in je koffer mag stoppen? Van 11 tot en met 14 januari informeert de Douane je hierover op de Vakantiebeurs in Utrecht. Kom bij ons langs en ga goed voorbereid op reis.

Reisplein Rijksoverheid

Je vindt de stand van de Douane op het Reisplein Rijksoverheid. De Douane staat er samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken en de GGD, en vertelt je alles over goed voorbereid op reis gaan. Douaniers die normaal gesproken bijvoorbeeld op Schiphol of een ferryterminal werken, bemannen de stand.

Quiz en reisapp

Bij de stand van de Douane kan je een quiz doen. Weet jij wat er allemaal wel en niet mee mag in je bagage? Doe de test! Ook vind je er informatie over de reisapp NederlandWereldwijd. Want: actuele reisinformatie heb je zelf in de hand.

Meer informatie Vakantiebeurs

Op Vakantiebeurs.nl vind je meer informatie over toegangskaarten, openingstijden en bereikbaarheid van de Vakantiebeurs.

douanier laat bezoeker vakantiebeurs een opgezette aap en een huid van een katachtige zien
Beeld: ©Douane
Douane op Vakantiebeurs 2023